Ajankohtaista

Oletko ehtinyt ihmettelemään, mikä on tuo lukkarin mystinen Opex-päivä 13.11.? Sen päivän on Pöllö saanut laitokselta varata poikasilleen Itämerellä seilaamiseen. Seilaus on kuitenkin peruuntunut, mutta ällös huoliko, sillä Opex-päivä on ja pysyy kalentereissa silti!

Nyt on aika sitsata vanhARIen kesken ARI-teemalla. Oletko kARI grandi, kaikkien janoisten sankARI? Anteroisen ARI? jumppARI? Entisaikojen fruittARI vai sillanpään jARI? kahvimaitoa kaipaava arttu viskARI, "pian valmistuva" huijARI taikka häitään juhliva aviopARI? Vaihtoehtoja on lukuisia! Jos pukeutuminen ei kiinnosta, laita päällesi vaikka...

Nyt on aika kastaa fuksit sitsien ihmeelliseen maailmaan vuoden odotetuimman tapahtuman merkeissä. Kaiva siis kaapista esille pientä ja mustaa sekä osallistu syksyn huikeimmille sitseille!

Tervetuloa Opex ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen eli syyskokoukseen. Syyskokous pidetään 4.11.2020 klo 17.00 mahtavissa puitteissa eli salissa EDU1.

Spektri ry. aloittaa uuden kaikille avoimen konseptin: Uusien kavereiden etäillat! Kerran kuussa järjestettävään tapahtumaan osallistuu muitakin kutsuttuja TYYn alla olevia järjestöjä. Tällä kertaa mukana ovat ainakin sukupuolentutkimuksen ainejärjestö F-piste ja luokanopettajaopiskelijoiden ainejärjestö Opex. Illan ideana on se, että jokainen...

Kutsumme kaikki pöllönpoikaset visailemaan, kisailemaan sekä pahoittamaan mielensä vaikeiden kysymysten vuoksi Opexin zoom-visailuun! Vetäkää siis mietintämyssyt päähän, tulkaa kisailemaan huimista palkinnoista ja viettämään ratkiriemukasta etätapahtumaa muiden pöllönpoikasten kanssa.

Niinkuin on saattanut osatakin odottaa, tämän vuoden osalta Pikkujouluristeily on valitettavasti peruttu :( 13.11. on silti varattu yliopistolta vapaaksi Opexille, ja nyt Pöllö haluaakin tietää teiltä rakkailta pöllönpoikasiltaan, mitä kivaa tehtäisiin sillon yhdessä? Nyt on sana vapaa! Kirjoita viestikenttään ehdotuksesi ja klikkaa "Lähetä" ja...

Mikä homma? No siis tietenkin sellanen, että pääset tapaamaan muita pöllönpoikasia etäopetuksenkin aikana! Pöllön omat kahvi-/lounas-/taukojumppa-/päivystyshetket löydät joka keskiviikko zoomista klo 11.30-12.15.