Opexin Talvipäiväviikko '24

13.02.2024

Maanantai 19.2.

Opexin kuvis- ja kässäkerho

Lonkerohattu, noccohattu, karhuhattu, jaffahattu… Just sun näköinen hattu! Talvipäiväkuukauden kunniaksi ensimmäisellä kerralla on käsitöitä ja tölkkihattujen virkkaamista. Ei väliä oletko aloitteleva vai kokenut koukun käyttäjä, sillä ensimmäisellä kerralla on mukana Opexin ihka oma käsityömestari, jonka ohjeilla kaikki pääsevät alkuun. Virkkaamista jatketaan vielä 19.2., mutta olet tervetullut osallistumaan myös vain jommalle kummalle kerralle.Jotta jokaisen hatusta tulee itselleen mieluisa, pöllö ei hanki tälle kerralle tarvikkeita etukäteen. Ota siis mukaan oma virkkuukoukku (pöllö suosittelee 3-3,5 mm koukkua), mieluisan värinen lankakerä (esim. Novitan 7 veljestä) sekä 3-6 tyhjää tölkkiä (riippuen siitä onko logo tölkin molemmilla puolilla).Tervetuloa mukaan pöhisemään! 

MITÄ?: Kuvis- ja kässäkerho
MISSÄ?: Edun kuvisluokka
MILLOIN?: 12.2. klo 17.00-19.00 ja 19.2. klo 17.00-19.00
MIKSI?: Ei tarvii enää kadehtii kavereiden hianoi tölkkihattui
MITÄ MAKSAA?: Ei mitään (OMAT TARVIKKEET MUKAAN!)


Tiistai 20.2.

Norsupallotreenit

Mikä on urheilulaji, jossa kengänpohjat irtoavat ja pääsee tekemään näyttäviä mutaliukuja? Mikä lajin suomenmestaruuden Opex aikoo uusia tänä vuonna? Mihin liittyy lause; pist siit sit viis piispist pliis? No norsupallo tietenkin!! Opex on perinteisesti ilmoittautunut talvipäivien norsupalloturnaukseen todella vaikealla joukkuenimellä, joka kuitenkin kuvaa aika hyvin turkulaisuutta. Tätä turnausta varten täytyy vähän treenata (et voitettais back to back mestaruus), joten kaikki pelaamaan tätä rakastettua ja erittäin hauskaa lajia Educariumin takana olevalle kentälle! Mukaan säänkestävät varusteet. Aika on liikkavuoroille tuttu klo 15:45-16:45 ja paikka Educariumin takakenttä!

MITÄ: Norsupalloa
MISSÄ: Edun kenttä
MILLOIN: Tiistaina 21.2. klo 15:45
MIKSI: Winning, to me, is easy. Winning more is the challenge. ~ DJ Khaled

Keskiviikko 21.2.

Pubivisa

Milloin on viimeksi järjestetty Talvipäivät Tampereella? Kuinka pitkä on Turun ja Tampereen välinen matka? Entä missä on järjestetty ensimmäiset Talvipäivät?

Tervetuloa testaamaan Talvipäivätietämystäsi Perinteiseen Talvipäivä -pubivisaan. Doriksen ovet avautuvat klo 18:30 ja visa aloitetaan klo 19. Visaan voi osallistua 4 hengen joukkeissa. Voit saapua paikalle yksin tai valmiin joukkueen kanssa. Pienemmät ryhmät yhdistetään tarvittaessa joukkueiksi. Voit osallistua visaan 4 hengen joukkueissa.Parhaille tietäjille on luvassa tietenkin palkinto!

MITÄ: Perinteinen talvipäiväviikon pubivisa
MISSÄ: Bar Frederik
MILLOIN: klo 18:30 aukeaa ovet
MIKSI: Miksi ei?
MITÄ MAKSAA: Ei mitään. Halutessasi voit ostaa virvokkeita Fredrikistä.

Torstai 22.2.

KÄJÄPAJA

Käjä=KänniJännitys. Tapahtumaa odottaa niin paljon, että ei millään kestä odottaa ja nukkuminen voi olla vaikeaa. Itse känniähän ei käjän tunne tarvitse vaan pelkkä odotus on jo käjää parhaimmillaan!Käjättääkö? Tuntuuko siltä, että käjälle tarvitaan vertaistukea? Näyttävätkö haalarit tyhjiltä ja kotona odottaa pino merkkejä ommeltavaksi? Jos vastasit kyllä, niin saavu torstaina 22.2. Käjäpajaan Edu2. Ohjelmassa on yhteistä hengailua ja merkkien ompelua. Voit saapua paikalle vain hengailemaan ja juttelemaan! Paikalla on myös SOOLin edustaja herkkujen kera!

MITÄ: Käjäpaja

MISSÄ: Edu 2

MILLOIN: 22.2. klo 18
MIKSI: Koska talvipäivät ovat seuraavana päivänä!!!!


Perjantai 23.2.
LÄHTÖ TALVIPÄIVILLE!!!Tätä on odotettu! Nimittäin lähtöä talvipäiville 2024!!!Perjantaina aamupäivällä Opex lähtee busseineen matkaan yhdessä Katkon ja Turauksen osallistujien kanssa Educariumin pihalta, määränpäänä Tampere. Legendaarinen bussikuljetus pysähtyy PÄIVÄTANSSEILLE, joita tanssitaan yhdessä Helsingin ja Rauman osallistujien kanssa. Päivätansseilta, jotka ovat yksi talvipäivien kohokohdista, koukkaamme vielä ruokailun kautta Tampereelle koulumajoitukseen.SOOLin talvipäivät ovat järjestäneet jo perjantaille monenmoista ohjelmaa, joten jokaiselle löytyy varmasti mieluisaa tekemistä. Talvipäivien viralliset yhteiset avajaiset järjestetään Laikunlavalla perjantaina klo 19-20, josta jokainen voi jatkaa iltaa itseään kiinnostaviin meininkeihin.
Lauantai 24.2.
Tampereella nääsTäällä sitä nyt ollaan, Talvipäivillä!!!Lauantai vietetään Tampereella SOOLin Talvipäivien tarjoaman monenlaisen ohjelman parissa. Luvassa on mm. talvirieha, approt, päivätanssit sekä muuta juhlimista. Talviriehassa opiskelijat pääsevät muiden aktiviteettien lisäksi kilpailemaan erilaisissa talvilajeissa, joista Opex osallistuu joukkueena legendaariseen norsupalloturnaukseen!Tätä varten on treenattu. Tätä varten tänne on tultu. Tänään Opex ottaa voiton!
People just don't understand how obsessed I am with winning. ~ Kobe BryantLauantai huipentuu iltabileisiin, joissa esiintyy turkulaisten ikioma ROBIN .
lisää talvipäivien ohjelmasta: https://www.sool.fi/talvipaivat/ohjelma/
lisää talviriehan ohjelmasta: https://www.sool.fi/talvipaivat/talvirieha/Sunnuntai 25.2.
Paluu TurkuunSunnuntaina palaamme kotiin Turkuun lataamaan akkuja seuraavan viikon koitoksia varten. Majoituskoulun siivoamisen jälkeen pääsemme vielä onneksemme nauttimaan paluumatkasta yhdessä muiden pöllöpoikasten kanssa. 


Opexin kuvis- ja kässäkerho tulee taas 12.2.!Lonkerohattu, noccohattu, karhuhattu, jaffahattu… Just sun näköinen hattu! Talvipäiväkuukauden kunniaksi ensimmäisellä kerralla on käsitöitä ja tölkkihattujen virkkaamista. Ei väliä oletko aloitteleva vai kokenut koukun käyttäjä, sillä ensimmäisellä kerralla on mukana Opexin ihka oma käsityömestari, jonka ohjeilla kaikki pääsevät alkuun. Virkkaamista jatketaan vielä 19.2., mutta olet tervetullut osallistumaan myös vain jommalle kummalle kerralle.Jotta jokaisen hatusta tulee itselleen mieluisa, pöllö ei hanki tälle kerralle tarvikkeita etukäteen. Ota siis mukaan oma virkkuukoukku (pöllö suosittelee 3-3,5 mm koukkua), mieluisan värinen lankakerä (esim. Novitan 7 veljestä) sekä 3-6 tyhjää tölkkiä (riippuen siitä onko logo tölkin molemmilla puolilla).Tervetuloa mukaan pöhisemään! MITÄ?: Kuvis- ja kässäkerho


MISSÄ?: Edun kuvisluokka
MILLOIN?: 12.2. klo 17.00-19.00 ja 19.2. klo 17.00-19.00
MIKSI?: Ei tarvii enää kadehtii kavereiden hianoi tölkkihattui
MITÄ MAKSAA?: Ei mitään (OMAT TARVIKKEET MUKAAN!)