Harrastekerhot

Opexin harrastekerhot:

  • Lautapelikerho
  • Opex Disc Golf (frisbeegolf)

Tule mukaan Opexin harrastekerhoihin!

Harrastekerhoissa pääset toteuttamaan omia kiinnostuksenkohteitasi muiden samanmielisten opexlaisten kanssa - vieläpä yli vuosikurssirajojen! Olipa kerhon aihe sinulle jo ennestään tuttu, tai haluaisit kokeilla jotain uutta, niin Opexin harrastekerhoissa on tilaa juuri sinulle. Tältä sivulta löydät tiedot kaikista Opexin tämän hetken harrastekerhoista. Linkit kerhojen omiin viestintäryhmiin löydät viikoittain Maanantaimailista. Kiinnostuksesi herättyä ota rohkeasti yhteyttä kerhonvetäjään tai hyppää suoraan mukaan toimintaan!

Kaikissa kerhoihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä hallituksen kerhovastaaviin. Esimerkiksi kaikki uudet kerhoideat ja kerhojenvetäjät otetaan ilolla vastaan! 😉

Pyry SuojanenLautapelikerho


Kiinnostaako lautapelit? No nyt onnisti! Opexin lautapeli-iltoihin on mahdollista tulla pelaamaan erilaisia lautapelejä muiden pöllönpoikasten kanssa. Lautapeli-iltoja olisi alun perin tarkoitus pitää joka toinen viikko ja pelipaikkana toimii tuttuakin tutumpi Educarium. Kerho tarjoaa laajan valikoiman lautapelejä pelattavaksi, mutta voit toki halutessasi tuoda omiakin pelejä. Lautapeli-iltoihin ei tarvitse ilmoittautua, vaan paikalle voi vain saapua. Toistaiseksi tiedotus peli-illoista kulkee Opexin some-kanavia pitkin, joten tsekkaile Opexin livekalenteri ja maanantaimailit. Lautapelikerho aloittaa toimintansa heti, kun koronarajoitukset hellittävät, ja pääsemme taas livenä tapaamaan toisiamme!

Jos kysyttävää kerhosta tai sen toiminnasta slaidaathan utumailiin: aajtuo@utu.fi

Aaro Tuomela 

***

Opex Disc Golf (frisbeegolf)


Kerho on tarkoitettu kaikille Opexin jäsenille, jotka ovat kiinnostuneet frisbeegolfauksen saloista. Kerho on yhtä avoin jo kokeneille pelaajille, sekä teille, jotka luette lajista ensimmäistä kertaa juuri nyt! Tarkoitus on pitää muutamia lajikokeiluja keväällä, kun kelit antavat myöden. Myöhemmin näitä pidetään vain, jos tarvetta ilmenee (eli yleisön pyynnöstä!). Kerhon ydin on tarjota mahdollisuus nauttia lajista muiden opexlaisten kanssa. Kerhomestarina (Pietro Kallio) käyn säännöllisesti pelaamassa ja kutsun aina kaikki kerholaiset mukaansa. Tämä tulee olemaan kerhon toimintamalli pitkälle kevääseen. Kerhon kautta saatujen pelikaverien kanssa on tottakai myös tervetullutta pelata kerhon virallisten pelikertojen ulkopuolella. Ryhmän whatsapp -ryhmää voi käyttää pelikaverien etsimiseen. Kevätlukukauden lähestyessä loppuaan on järjestämme myös leikkimielisen turnauksen, siitä lisää myöhemmin!

Eli kertauksena:

  1. Osasit pelata tai et, tule mukaan! Laji on hauska, rento ja erittäin sosiaalinen tapa liikkua luonnossa kavereiden kanssa. Alkuun et tarvitse edes omia kiekkoja.
  2. Liittymällä whatsapp ryhmään saat tietoa lajin kulusta kaikista helpoiten. Siellä kerrotaan kevään aikatauluista tarkemmin.
  3. Ajatuksena on mennä pelaamaan heti kun on vähän kuivempaa, eikä maa ole niin mutaista.

Ennen varsinaista "kauden aloitusta" sovitaan muutama lajikokeilu, jossa pääsee tutustumaan pelivälineisiin, harjoittelemaan perustekniikoita ja heitetään mukaan myös muutama "protip". Kerho opettaa myös käyttämään frisbeegolfiin liittyvää älypuhelinsovellusta, Upsia.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, ota ihmeessä yhteyttä kerhonvetäjään.

Tervetuloa mukaan!

Janne Laakso jjolaa@utu.fi

050 3680348

***