Uudelle opiskelijalle

Fuksivihko 2017

Lataa itsellesi infopläjäys alla olevasta nappulasta!


Opexin jäsenyys

Opex ry ajaa luokanopettajiksi opiskelevien etuja yliopistomaailmassa. 


Opex järjestää monenlaisia tapahtumia kulttuurista urheiluun ja kaikkea siltä väliltä. Opexin hallitus koostuu tarkasti valituista opiskelijoista, jotka kokevat äärimmäistä intoa ajaa juuri sinun etuasi opiskelujen aikana. Sinullakin on mahdollisuus liittyä vuosittain vaihtuvaan hallitukseen ja olla mukana vaikuttamassa.
  Opexlaisena sinulla on mahdollisuus osallistua moniin bileisiin, kulttuuri- ja liikuntatapahtumiin sekä esim. koulutuspoliittiseen seminaariin tai mielenosoitukseen. Huomioi myös, että voidaksesi liittyä SOOLin jäseneksi, sinun tulee olla ensin oman ainejärjestösi eli Opexin jäsen.

Opexin jäsenmaksun maksat seuraavasti:
1. Maksa 30 € Liedon Säästöpankin tilille FI65 4309 1820 1148 23. Kirjoita viestikenttään nimesi ja aloitusvuotesi OKL:ssä.
2. Ota maksusta kuitti tai kuvakaappaus ja säilytä se.
3. Nouda jäsentarrasi ja haalarimerkkisi syksyllä kuittia vastaan Opexin tilasta (Edun 4. kerros).
Voit tulla myös hoitamaan koko prosessin päivystysvuorolla.

Jos haluat kommentoida tai kysyä ihan mitä tahansa, ota yhteyttä opex@utu.fi

Liity Opexin sähköpostilistalle:

Opexin sähköpostilista tiedottaa tulevista tapahtumista, opiskelijatoiminnasta ja kaikista muista jäsenillemme tärkeistä asioista. Maanantaimaili ja Perjantaipaketti mouhottavat tulevista tapahtumista!

Liity Opexin sijaisuuslistalle

Opexin jäsenenä sinulla on mahdollisuus liittyä sijaisuus-sähköpostilistalle. Jäsenyys tarkistetaan. Liittymällä listalle saat sähköpostiisi ilmoituksia avoimista sijaisuuksista, yleensä nopeallakin varoitusajalla. Sähköpostilistasta on tiedotettu alakoulujen opettajia Turussa ja Turun lähiseudulla, joten sijaisuudet yleensä ovat opiskelupaikkakuntasi lähistöllä. Listalle liittymisen edellytyksenä ovat Opexin jäsenyys ja @utu.fi-sähköpostiosoite. 

Jos opettajat haluavat tiedottaa avoimista sijaisuuksista, on listan osoite opex-sijaisuudet[at]utu.fi

Alkuseikkailu 2017

Alkuseikkailuun ovat tervetulleita kaikki vuonna 2017 opintonsa aloittavat turkulaiset opeopiskelijat, joten tule rohkeasti mukaan! 

Alkuseikkailu alkaa keskiviikkona 23.8.2017 klo 10 tiedekuntarakennuksemme Educariumin liikuntasalista. Edun aulasta löydät tuutorit, jotka ohjaavat sinut saliin. Paikan päällä saatte tietoa tulevasta sekä ruokaa, jonka jälkeen onkin aika siirtyä bussilla eteenpäin kohti tuntematonta.

Takaisin Edulle palaamme perjantaina 25.8.2017 noin klo 14. Perjantai-ilta kannattaa varata vapaaksi jatkoja varten!
Alkuseikkailun tarkoituksena on siis hauskanpito ja toisiin opeopiskelijoihin tutustuminen ennen opintojen alkua. Varsinainen ohjelma on perinteisesti pidetty hieman salamyhkäisenä, joten lisää selviää vasta paikan päällä. Myös seikkailun tapahtumapaikka paljastuu vasta määränpäässä. Tapahtuma on (jatkoja lukuunottamatta) alkoholiton.