Uudelle opiskelijalle

Fuksivihko 2018

Lataa itsellesi infopläjäys alla olevasta nappulasta!


Opexin jäsenyys

Opex ry ajaa luokanopettajiksi opiskelevien etuja yliopistomaailmassa. 


Opex järjestää monenlaisia tapahtumia kulttuurista urheiluun ja kaikkea siltä väliltä. Opexin hallitus koostuu tarkasti valituista opiskelijoista, jotka kokevat äärimmäistä intoa ajaa juuri sinun etuasi opiskelujen aikana. Sinullakin on mahdollisuus liittyä vuosittain vaihtuvaan hallitukseen ja olla mukana vaikuttamassa.
Opexlaisena sinulla on mahdollisuus osallistua moniin bileisiin, kulttuuri- ja liikuntatapahtumiin sekä esim. koulutuspoliittiseen seminaariin tai mielenosoitukseen. Huomioi myös, että voidaksesi liittyä SOOLin jäseneksi, sinun tulee olla ensin oman ainejärjestösi eli Opexin jäsen.

Opexin jäsenmaksun maksat seuraavasti:
1. Maksa 30 € Liedon Säästöpankin tilille FI65 4309 1820 1148 23. Kirjoita viestikenttään nimesi ja aloitusvuotesi OKL:ssä.
2. Ota maksusta kuitti tai kuvakaappaus ja säilytä se.
3. Nouda jäsentarrasi ja haalarimerkkisi syksyllä kuittia vastaan Opexin tilasta (Edun 4. kerros).
Voit tulla myös hoitamaan koko prosessin päivystysvuorolla.

Jos haluat kommentoida tai kysyä ihan mitä tahansa, ota yhteyttä opex@utu.fi

Alkuseikkailu 2018

Alkuseikkailuun ovat tervetulleita kaikki vuonna 2018 opintonsa aloittavat opeopiskelijat, joten tule rohkeasti mukaan!

Alkuseikkailun tarkoituksena on siis hauskanpito ja toisiin tutustuminen. Varsinainen ohjelma on perinteisesti pidetty hieman salamyhkäisenä, joten lisää selviää vasta paikan päällä. Myös seikkailun tapahtumapaikka paljastuu vasta määränpäässä. Alkuseikkailu kokee tänä vuonna myös monia hauskoja uudistuksia, joten mahdollisesti kuulemiasi huhuja on turha uskoa. Tapahtuma on (jatkoja lukuunottamatta) alkoholiton.

Alkuseikkailu alkaa torstaina 23.8.2018 klo 10 tiedekuntarakennuksemme Educariumin (Assistentinkatu 5, 20500 Turku) liikuntasalista. Edun aulasta löydät tuutorit, jotka ohjaavat sinut saliin. Paikan päällä saadaan tietoa tulevasta sekä ruokaa, jonka jälkeen onkin aika siirtyä bussilla eteenpäin kohti tuntematonta.
Alkuseikailu päättyy edulla perjantaina 24.8. noin klo 22, jonka jälkeen jatketaan iltaa yhteisten jatkojen merkeissä!