Alumnitoiminta

Tältä sivulta löydät tietoa:

  • Opexin alumnitoiminnasta

  • miten liittyä Opexin alumniksi 

  • mitä tehdä ennen ja jälkeen valmistumisen


Liity alla olevalla lomakkeella Opexin alumniksi!


Tiedotuskanavat alumneille:

Opexin alumnit Facebookissa

Opexin alumnit on ryhmä kaikille Opexin alumneille. Muista täyttää liittymislomake, jotta sinut voidaan hyväksyä Facebook-ryhmään.


https://www.facebook.com/groups/1049150048774395/

***

Opexin alumnien sähköpostilista

Alumneille suunnatulla sähköpostilistalla saat vain alumneille suunnattua informaatiota. Sähköpostilistalle hyäksyminen edellyttää liittymislomakkeen täyttämistä. Listalle voit liittyä alla olevasta linkistä.


Ennen valmistumista:

1. Opintosuoritukset ja kokonaisuusmerkinnät

Tarkista hyvissä ajoin ennen valmistumista, että opintorekisterissä on kaikki tutkintoon vaadittavat opinnot ja että kaikista tutkintoon kuuluvista opintokokonaisuuksista on kokonaisuusmerkinnät. Lue lisää täältä (vaatii kirjautumisen): https://intranet.utu.fi/fi/yksikot/edu/opiskelu/lomakepankki/Sivut/home.aspx

2. Tutkintotodistus

Kun opintosuoritukset ja kokonaisuusmerkinnät ovat opintorekisterissä, voit hakea tutkintotodistusta sähköisellä hakemuksella.

Lue lisää täältä (vaatii kirjautumisen): https://intranet.utu.fi/fi/yksikot/edu/opiskelu/valmistuminen/tutkintotodistushakemus/Sivut/default.aspx

***

Valmistumisen jälkeen:

1. Opexin jäsenyys yhteensä 7 vuotta, voit hyödyntää Opexin etuuksia vielä valmistumisen jälkeenkin.

2. Tutkinnon täydentäminen

Opiskelijalla, joka on suorittanut Turun yliopistossa ylemmän korkeakoulututkinnon tai sellaisen alemman tutkinnon, jonka suorittaneella ei ole oikeutta suorittaa ylempää korkeakoulututkintoa, on oikeus maksutta täydentää opintojaan tutkinnon suorittamislukuvuoden ja tutkinnon suorittamista seuraavan kahden lukuvuoden ajan ilmoittautumalla täydennysopiskelijaksi. Näitä opintoja kutsutaan täydennysopinnoiksi ja ne ovat maksuttomia, eikä niitä sisällytetä jo suoritettuun tutkintoon.

Täydennysopintoina voi pääsääntöisesti suorittaa niitä opintoja, joita tarjotaan erillisopintoina (pl. opettajan pedagogiset tai erityisopettajan opinnot). Täydennysopintojen suorittamismahdollisuudet kannattaa tarkistaa aina kunkin tiedekunnan ohjeista!

Täydennysopiskelijalla ei ole tutkinto-opiskelijan statusta eikä hän näin ollen voi saada opiskelijaetuuksia.

3. Liity SOOLin työttömyyskassaan