Opex Goes SOOLin Talvipäivät 2024

22.01.2024

Talvipäivät on koko viikonlopun kestävä vuosittainen kaikkien Suomen opeopiskelijoiden yhteinen tapahtuma, jossa pelataan norsupalloa, approillaan, juhlitaan ja pidetään hauskaa niin opexlaisten kuin myös muiden opeopiskelijoiden kanssa. Tänä vuonna Talvipäivillä esiintyy turkulaisten ikioma ROBIN.

Opex järjestää kaikille talvipäiville tuleville pöllönpoikasille bussikyydit Tampereelle ja takaisin. Bussikyydin hinta on tänä vuonna 25-35€. Hinta tarkentuu vielä ilmoittautumisen jälkeen, kun tiedetään kuinka paljon kyyteihin osallistuu. Ilmoittautuminen bussikyyteihin alkaa maanantaina 22.1. ja päättyy maanantaina 29.1. klo 18.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen: https://forms.gle/AytzkNTdLa9XHGkL7

Bussikyytiin mahtuu kaikki halukkaat Opexin jäsenet sekä myös Katkon ja Turauksen talvipäiville osallistujat. Täytäthän lomakkeen mahdollisimman pian. Kaikille bussiin ilmoittautuneille laitetaan sähköpostia lomakkeen sulkeuduttua sekä myöhemmin tarkempaa infoa.Talvipäiville lähdetään perjantaina 23.2. Educariumilta aamupäivällä ja palataan sunnuntaina 25.2. päivällä. Tarkempi aikataulu varmistuu lähempänä. Menomatkalla osallistutaan päivätansseille sekä pysähdytään syömään ennen koulumajoitukseen saapumista.

MITÄ: SOOLin Talvipäivät 2024 ja legendaarinen bussimatka
MISSÄ: Tampereella
MILLOIN: 23.2.-25.2.
ILMOITTAUTUMINEN: 22.1.-29.1.
MITÄ MAKSAA: 25-35€
MIKSI: Pitäähän sinne Tampereellekin päästä