Tiedotuskanavat

Opex ry:llä on käytössään erilaisia tiedotuskanavia. Alta löydät Opexin sähköpostilistat ja erilaiset Facebook-ryhmät.


Sähköpostilistat

Opexin tiedotuslista

Opexin sähköpostilista tiedottaa tulevista tapahtumista, opiskelijatoiminnasta ja kaikista muista jäsenillemme tärkeistä asioista. Maanantaimaili ja tarvittaessa Perjantaipaketti mouhottavat tulevista tapahtumista!"

***

Opexin sijaisuuslista

Opexin jäsenenä sinulla on mahdollisuus liittyä sijaisuus-sähköpostilistalle. Jäsenyys tarkistetaan. Liittymällä listalle saat sähköpostiisi ilmoituksia avoimista sijaisuuksista, yleensä nopeallakin varoitusajalla. Sähköpostilistasta on tiedotettu alakoulujen opettajia Turussa ja Turun lähiseudulla, joten sijaisuudet yleensä ovat opiskelupaikkakuntasi lähistöllä. Listalle liittymisen edellytyksenä ovat Opexin jäsenyys ja Opexin jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi.

Jos opettajat haluavat tiedottaa avoimista sijaisuuksista, on listan osoite opex-sijaisuudet[at]lists.utu.fi.

https://lists.utu.fi/mailman/listinfo/opex-sijaisuudet

***

Opexin alumnilista

Alumneille suunnatulla sähköpostilistalla saat vain alumneille suunnattua informaatiota. Sähköpostilistalle hyäksyminen edellyttää liittymislomakkeen täyttämistä. Listalle voit liittyä alla olevasta linkistä.

https://lists.utu.fi/mailman/listinfo/opex-alumnit


Facebook-ryhmät

Opexin ilmoitustaulu

Opexin Ilmoitustaulu on Opexin jäsenille tarkoitettu yhteinen viestintäkanava. Ryhmässä tiedotetaan erilaisista tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Noudatathan allaolevia ohjeita!

Ilmoitustaululla voi julkaista kuka tahansa jäsenistä. Tervetullutta informaatiota ovat mm. tapahtumat, kyselyt muilta jäseniltä, asunnot, sijaisuudet jne. Tiivistettynä: kaikki Opexin jäseniä koskevat ilmoitusluontoiset asiat.

https://www.facebook.com/groups/184718605344872/

***

Opexin liikuntavuorot

Opexin liikuntavuoroissa infotaan mm. liikuntavuoroista, lajikokeiluista ja CampusSportin turnauksista.

https://www.facebook.com/groups/103385473152928/

***

Opexin omenakori

Opexin omenakori toimii tuttuun tapaan opiskeluaiheisena kanavana. Ryhmään pääsevät vain opexlaiset ja vain Pöllön kutsusta.

https://www.facebook.com/groups/757863610948840

***

Opexin alumnit

Opexin alumnit on ryhmä kaikille Opexin alumneille. Muista täyttää liittymislomake, jotta sinut voidaan hyväksyä Facebook-ryhmään.


https://www.facebook.com/groups/1049150048774395/Opex Pöllö on myös Instagramissa säännöllisesti informoimassa seuraajiaan!