Tiedoksi

Tiedoksi

Tämä sivusto on tarkoitettu muiden kuin Opexin tapahtumien tiedottamiseen jäsenistölle.

Alkuseikkailu kestää kaksi päivää, mutta niiden välinen yö nukutaan kotona. Homma polkaistaan käyntiin keskiviikkona 16.8.2023 klo 11 tiedekuntarakennuksemme Educariumin (Assistentinkatu 5, 20500 Turku) etupihalta, jossa tuutorit odottavat teitä!

Opexin sitsimestarikoulutus on täällä taas. Jännittääkö ajatus mestaroinnista? Haluaisitko kuulla ja oppia veteraaneilta tai ihan vaan päästä jutustelemaan mestaroinnista? Mikäli näin on päässyt käymään, niin mestarikoulutus on juuri oikea paikka sinulle.

Kuten viime viikon mailissakin kerrottin on nyt mahdollista antaa välipalautetta meneillään olevasta Ope II – harkasta. Kaikki palaute on tärkeää ja antaa hyvää tietoa harkasta. Palaute on anonyymi ja se tulee hallituksen käyttöön laajempaa palautetta varten Turun normaalikoululle.

Lukuvuoden 2023-2024 uusille opiskelijoille haetaan nyt tuutoreita!Opiskelijatuutori on uusille opiskelijoille tärkeä tuki opintojen sujuvan ja mukavan alun varmistamisen kannalta. Tuutorina saat monella tavalla palkitsevan ja arvokkaan kokemuksen sekä opintopisteitä ja rahallisen korvauksen. Tuutorina pääset mm. esittelemään omaa tiedekutaamme ja...

Etsitkö kesätyö- tai harjoittelupaikkaa? Tuntuuko vaikealta sanoittaa omaa osaamista tai muotoilla hakemusta? Rekry haluaa auttaa opiskelijoita työnhaussa järjestämällä Opiskelijan työnhakupäivän 2.2.2023.

Hei kaikille! Nyt on erinomaisen kätevä tilaisuus päästä luovuttamaan verta yliopiston tiloissa: Veripalvelu järjestää keskiviikkona 1.2. klo 11-15 verenluovutustilaisuuden Naturan aulassa! Veren luovuttaminen on helppo tapa tehdä hyvää ja pelastaa ihmishenkiä. Jos sinua epäilyttää verenluovutus, voit tarkistaa soveltuvuutesi sekä muuta tietoa...

Opexin ekskursio 2023 suuntaa Budapestiin ja tätä reissua varten perustetaan toimikuntaa. Toimikunta suunnittelee ekskursioon liittyvät käytännön seikat ja suunnittelee ekskursiolla tapahtuvan toiminnan.