Turun Wappuradioon ohjelmanpitäjäksi!

30.01.2023

Hellurei ja hellät tunteet, se ois Turun Wappuradio taas!

Turun komein ja poikkitieteellisin opiskelijaradio tarjoilee taas tulevana vappuna timanttista ohjelmaa kellon ympäri. Lähetyksemme kuulutetaan radioaalloille 20.4.-30.4. sekä osoitteessa www.turunwappuradio.com että FM-taajuuksilla. Ohjelmakattauksesta tulee löytymään taas kaikenlaista kuunneltavaa kaikenlaiseen makuun, ja nyt juuri sinä pääset vaikuttamaan sisältöön hakemalla mukaan!

Ohjelmahaku on jo käynnissä osoitteessa www.turun wappuradio.com! Ohjelmanpitäjänä pääset ihan itse suunnittelemaan ja vetämään radio-ohjelmaa yksin tai kaverisi kanssa. Kuka tahansa voi hakea mukaan tekemään mitä tahansa ohjelmaa, oli aiheena sitten 90-luvun lastenlaulut, parhaimmat Itä-Suomen lehtikasvit, asfaltin tekeminen, tai joku aivan muu. Wappuradio tarjoaa juontajakoulutuksen ennen lähetystä sekä tarvittavat radiolaitteistot ja tuottajan. Haku päättyy 31.1.2023, ala siis jo suunnittelemaan ohjelmaasi!

Jos pelkkä ohjelman tekeminen ei riitä, vaan sinua kiinnostaa päästä tekemään esimerkiksi Wappuradion tekniikkaa tai markkinointia, tule mukaan toimituksen kokoukseen! Seuraavan kokouksen aika ja paikka löytyvät osoitteesta www.turunwappuradio.com


Keinuvin Wappuvibailuin,
Toimitus,
Turun Wappuradio