Alkuseikkailu uusille opiskelijoille 2023

16.08.2023

Alkuseikkailu kestää kaksi päivää, mutta niiden välinen yö nukutaan kotona. Homma polkaistaan käyntiin keskiviikkona 16.8.2023 klo 11 tiedekuntarakennuksemme Educariumin (Assistentinkatu 5, 20500 Turku) etupihalta, jossa tuutorit odottavat teitä!

Päiviin kuuluu runsaasti hauskaa tekemistä niin sisällä kuin ulkonakin. Keskiviikkopäivänä lähdemme luonnon siimekseen, joten varauduthan vaatetukseltasi ulkoiluun ja säänmukaiseen varustukseen. Yllätyskohteessa on saunomismahdollisuus, eli halutessasi varaudu myös siihen. Ennen luontoon lähtemistä käymme yhdessä syömässä opiskelijaravintolassa. Tätä varten sinun on otettava mukaan tosite siitä, että olet opiskelija, jotta voit saada ruoan opiskelijahintaan. Varaa mukaan myös 2,95 € opiskelijalounasta varten. Tarjoamme illemmalla pientä purtavaa, mutta voit halutessasi ottaa lisää omaa evästä mukaan. Keskiviikon ohjelma loppuu noin klo 21.

Torstaina saapukaa takaisin Educariumille klo 11. Hauskaa ohjelmaa on jälleen päivä täynnä ja klo 15 menemme taas yhdessä syömään opiskelijaravintolaan. Otathan tätä varten taas 2,95 € lounasta varten. Aluseikkailu päättyy torstaina klo 18. Tämän jälkeen on aikaa käydä kotona siistiytymässä ennen kuin aloitamme jatkojen viettämisen klo 20! Jatkojen ja jatkojenjatkojen paikat ilmoitetaan myöhemmin.

Osallistuminen on ilmaista. Ilmoittautuminen tapahtuu forms-lomakkeen kautta. Lomakkeesta löytyy myös kohta erityisruokavalioiden ilmoittamiselle, sekä kiinnostus fuksiviikon haalarimerkin ostamisesta. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 1.8.2023 mennessä! Jos myöhästyt, ei hätää! Otathan yhteyttä tuutoreihin.