Virkistyksen esittely

21.10.2021

Hallitusesittely

Helmi Ekholm

Mikä on ollut kivointa?

Hallitustoiminnassa ehdottomasti itselle kivointa on ollut mahdollisuus päästä tutustumaan muihin vuosikurssilaisiin matalalla kynnyksellä. En tiedä olisinko minkään muun kautta saanut tutustua yhtä laajasti eri vuosien opiskelijoihin ja se on ollut ihan parasta.

Mitä on itse saanut irti?

Oman luovuuden toteuttaminen on kyllä päässyt valloilleen kuluneen vuoden aikana. Tapahtumien ja niiden visuaalisen ilmeen suunnittelussa on saanut paljon vapauksia ihan teemasta ja toteutuksesta lähtien.

Mitä pesti vaatii?

Tapahtumien järjestäminen vaatii hyviä organisointitaitoja. Yhden tapahtuman järjestämiseen kuuluu paljon vaiheita ja on tärkeää, että itse pysyy kartalla mitä milloinkin tapahtuu ja kenen vastuulla on mitäkin.

Suurin tai yllättävin yllätys?

Isoin yllätys oli varmaan kuinka helposti porukkaan pääsi mukaan. Heti ensimmäisestä hallituksen tapaamisesta tunsin oloni tervetulleeksi, vaikken juuri tuntenut ketään.


Laura Klang

Mikä on ollut kivointa?

Kivointa on ollut, kun on päässyt edistämään tärkeitä asioita esimerkiksi yhdenvertaisuutta niin fuksien kuin vanhempienkin opexlaisten kannalta.

Mitä on itse saanut irti?

Hallitustoiminnassa on päässyt tutustumaan uusiin ihmisiin, niin uusiin opexlaisiin kuin henkilökunnankin puoleen. Oppinut myös paljon esimerkiksi organisointitaitoja.

Mitä pesti vaatii?

Virkkarin pesti vaatii kärsivällisyyttä, aikaa sekä intoa järkkäillä ja organisoida tapahtumia. Hyvä yhteistyötaidot on suuri plussa niin kuin kaikessa hallitustoiminnassa.

Suurin tai yllättävin yllätys?

Suurin yllätys on ollut, että sähköpostin kopio ja piilokopio ei tarkoita samaa asiaa. Toki muutakin tullut opittua, mutta näin toisella kaudella oli aika hyvin jo perusasiat tiedossa.


Elisa Leijala

Mikä on ollut kivointa?

Ehdottomasti hallituslaisiin tutustuminen! Hallituksessa on tilaa kaikenlaisille persoonille ja jokaisen mielipiteitä kuunnellaan. Yhteiset virkistäytymiset ja kokousherkut auttavat jaksamaan hektisenkin arjen keskellä. Jos kiire käy ihan mahdottomaksi tai elämä yllättää tavalla tai toisella, aina saa apua muilta hallituspöllöiltä. <3

Mitä on itse saanut irti?

On ollut ihan mahtavaa huomata, miten kaikki ne sähköpostit, värikoodatut organisointiexcelit (mun erityisbravuuri), whatsapp-viestit ja työtunnit muotoutuu konkreettiseksi tapahtumiksi, joissa jäsenistö tutustuu toisiinsa, laulaa nuotin vierestä ja pitää hauskaa. Onneksi ei tarvitse tehdä hommia vain ja ainoastaan ns. taustajoukoissa, vaan pääsee aina tapahtumiin mukaan!

Mitä pesti vaatii?

Aikaa, organisointitaitoja ja rohkeutta uskaltaa kokeilla uusia juttuja. Virkkaripesti vie yllättävän paljon työtunteja ja tähän hommaan pitää pystyä sitoutumaan. Tästä huolimatta, aikaa jää kuitenkin muulle elämälle ja satunnaisesti myös sille opiskelulle.

Suurin tai yllättävin yllätys?

Kuinka suosittua ranch-dippi voikaan olla ja miten intohimoisesti siihen suhtaudutaan.


Laura Maja

Mikä on ollut kivointa?

Yhdessä tekeminen ja se, että on perillä monista Opexin ja yliopiston jutuista.

Mitä on itse saanut irti?

Olen oppinut järjestötoiminnasta hyvin paljon uutta.

Mitä pesti vaatii?

Virkistysvastaavana asiat täytyy tehdä ajoissa ja suunnitella tarkasti. Syksyllä baarit bileitä tai sitsejä varten ovat kysyttyjä, joten ne täytyy varata ajoissa. Ja esimerkiksi viime viikon sitsejä varten piti suunnitella istumajärjestys, tehdä nimilaput pöytiin, laittaa jokaisen paikalle juomaliput ja niin edelleen. Kun suunnittelee mahdollisimman paljon etukäteen, ei tapahtumia tarvitse valmistella paikan päällä enää niin kauhean kauaa.

Suurin tai yllättävin yllätys?

Se, miten paljon yksityiskohtia liittyy tapahtumien tekemiseen, ja mikä kaikki pitää huomioida toteutuksessa.