Viestinnän esittely

18.10.2021

Hallitusesittely

Eetu Huovinen
Eetu Huovinen

Mikä on ollut kivointa?

Mukavinta on ollut olla osa mukavaa hallitusporukkaa. Hallituksessa puuhaillessa tuntee kuuluvansa opiskelijayhteisöön aivan eri tavalla kuin kotona zoomin ääressä luentoja kuunnellessa.

Mitä on itse saanut irti? 

Olen paremmin perillä nyt yhdistyksen toiminnasta ja kokouskäytänteistä. Viestintävastaavan pesti on opettanut kehittämään tehokkaita tapoja välittää tietoa eri ihmisten välillä, ja tästä tulee olemaan varmasti hyötyä myös työelämässä.

Mitä pesti vaatii?

Viestintävastaavan pesti vaatii jonkin näköistä kirjoitustaitoa. Kukaan ei seivästä muutamasta pilkkuvirheestä. Tietokone pitää osata myös käynnistää ja kirjautua sisään sähköpostiin. Loput oppiikin sitten hommia tehdessä. Pestistä voi luoda omannäköisen vahvuuksiensa mukaan. Esimerkiksi taitojaan graafisesta suunnittelusta, somen kanssa toimimisesta tai vitsien kirjoittamisesta pääsee varmasti hyödyntämään ja kehittämään.

Suurin tai yllättävin yllätys?

Suurin yllätys hallituskaudella on ollut se, että kokouksissa ei ole tarjolla yleensä kahvia. Sitä saa toki kun itse keittää. Muut herkut on ollut sitäkin parempia.