20.4. Opex vs Opekas CS:GO

07.04.2021

Harmillisesti tänä vuonna kävi niin, että talvipäivät peruttiin ja sitä myötä myös norsupallo. Talvipäiviä ja norsupalloa ei valitettavasti saada enää tälle keväälle takaisin (ainakaan näillä näppäimillä), mutta yksi tärkeä aspekti näistä karkeloista kuitenkin voidaan vielä toteuttaa, nimittäin Opekkaan rökittäminen.

Opex on haastanut Opekkaan CS:GO peleille ja Opekas otti haasteen vastaan. Nyt selvitetään eSportsin hengessä virtuaalikenttien herruutta ja mistä tulevat koviten osuvat opettajat.

Katsoja:
Mukaan tapahtumaan voi liittyä kotikatsomosta youtuben kautta jonne ottelut striimataan selostettuina ja joissa pääset kuulemaan pelaajien haastattelut tuoreeltaan. Linkki striimiin ilmaantuu tänne vielä tapahtumapäivänä tai käytä tapahtuman kuvauksessa olevaa linkkiä selostajan youtube-tilille.

Pelaaja:
Jos haluat mukaan pelaamaan, niin sekin onnistuu taitotasoon katsomatta, sillä otteluita järjestetään osallistujista riippuen 2-3 ja ne kilpaillaan eri taitotasoissa. Oli sitten hiiri ensimmäistä kertaa kädessä tai olit sitten muinainen veteraani ajoilta jolloin counter-strike oli vielä Half-lifen modi, niin se ei haittaa. Vain taistelutahto merkitsee.

Ilmoittautuminen pelaamaan päättyy 13.4. ja voit ilmoittautua tämän linkin kautta: https://forms.office.com/r/WBhqdEzynk

MITÄ: Opex vs Opekas CS:GO
MISSÄ: Youtube/virtuaalipelikentät
MILLOIN: 20.4. klo 18.00
MIKSI: eSportsin huumaa ja Opexilla on oletettavasti lakisääteinen velvoite rökittää Opekas vähintään kerran vuodessa jossakin lajissa.
MITÄ MAKSAA: Ei mitään

Tapahtuma Facebookissa:  https://fb.me/e/1fxnUrUBn