14.10. Fuksisitsit

29.09.2021

Vihdoin on aika opettaa Opexin uusille fukseille miten sitsataan! Ja tietenkin tilanteen juhlavuuden merkeissä pukeudumme pikkumustaan ja perinteisesti sitsaamme Saaristobaarissa! Sitsit alkavat klo 18.30, mutta ovet avataan jo klo 18. Tule ajoissa paikalle!

"Sitsit on pohjoismainen akateeminen pöytäjuhla, joissa syödään, lauletaan juomalauluja ja pidetään puheita sekä joissain tapauksissa seurataan myös ohjelmaa. Sitsien pitoa eli sitsaamista harrastavat pääosin yliopisto-opiskelijat. Juhlilla on yleensä jokin aihe tai teema." (Wikipedia 2021).

Wikipedia ei kuitenkaan korvaa kokemusta, joten kannattaa tulla hankkimaan omaa kokemusta sitsaamisesta. Ei väliä oletko sitten nuori tai vanha (akateemisesti siis), sitsit ovat tarkoitettu kaikille pöllönpoikasille. Jos kuitenkin ensikertalaista jännittää, niin ei hätää, sillä arvoisat sitsimestarimme varmistavat illan sujuvan kulkemisen. Tärkeää on kuitenkin olla ajoissa paikalla, sillä myöhästyneitä odottaa rangaistus.Sitsien ilmottautuminen alkaa 4.10. klo 16.00. Ilmottautuminen tapahtuu lomakkeen kautta, johon julkaistaan linkki tässä facebook-tapahtumassa. Sitseille mahtuu 55 ensimmäistä fuksia sekä 55 vanhempaa opexlaista. Pöllö tiedottaa taas sähköpostitse kaikille ilmottautuneille, että ovatko he mahtuneet mukaan sitsaamaan vai ei.

Sitsien hinta 16€ (holillinen) ja 13€ (holiton), johon sisältyy alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka sekä alkusnapsi, yksi mieto, jallushotti sekä kahvi tai tee. Holittoman vaihtoehdon hinta ilmoitetaan myöhemmin. Sitseille on myös myynnissä juomalippuja 3€/ mieto juoma ja nämä ostetaan sitsien maksun yhteydessä ti-ke (12.-13.10.) Educariumin 4. krs Maunon edessä klo 14-15. Muista tulla siis etukäteen maksamaan sitsisi ja ostamaan laulukiran sekä juomalippua! Tapahtumassa ei juoda omia juomia.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.


MITÄ? Pikkumustat fuksisitsit vuosimallia 2021
MILLOIN? torstaina 14.10. (Ovet aukeavat klo 18, sitsit alkavat klo 18.30)
MISSÄ? Saaristobaari
PALJONKO? 16 € holillinen, 13€ holiton
PUKUKOODI? Pikkumusta
MIKSI? Opetetaan fuksit sitsaamaan!

Tapahtuma Facebookissa: https://fb.me/e/1N2kD7Uso