Vuosijuhlat 2024

Vuosijuhlien lipunmyynti on käynnissä!

Tässä viime hetken checklist, jonka jälkeen olet valmiina lipunmyyntiin ❤️
1. Tarkista, että Opex-jäsenyytesi on voimassa Kide.appissa.


2. Etsi tapahtuma Kide.appista: https://kide.app/events/bdde13cb-e151-4746-bd55-de34cbe9a2e2

Jaa linkki kaikille Opex-kamuille!

3. Haluatko liha- vai vegaanimenun? Katso menuvaihtoehdot viimeistään nyt feed-postauksesta ja kohokohdista!


4. Haluatko alkoholillisen vai alkoholittoman juomapaketin? Juomapakettiin kuuluu alkumalja, kaksi kaatoa sekä kahvi + kahviavec.


5. Osallistutko sillikselle sunnuntaina 24.3.? Silliksen teemana on Ruisrock day 3!


6. Haluatko toivoa pöytäseuruetta? Toiveiden määrää ei ole rajoitettu, mutta toteutumista ei voida taata. Tarkoituksena kuitenkin on, että kaikki pääsevät istumaan ystävien seurassa 🤍


7. Ostatko lipun myös avecille (esim. ystävä, kumppani)? Jos avec on opexlainen, varmista, että hän ei itse ole ostamassa lippua Kide.appista.


8. Selvitä etukäteen avecin menuvalinta, juomapakettivalinta, allergiat sekä sillikselle osallistuminen.


9. Valmista tuli! Ilmoittautumisesi on hyväksytty, kun saat vahvistusviestin ja sen mukana maksuohjeet.

 Vahvistusviesti lähetetään viimeistään 4.3. Pyrimme kuitenkin pitämään Instagram-tilimme (@opexvuosijuhlat) seuraajat ajantasalla esimerkiksi siitä, milloin osallistujamäärä tulee täyteen!

Alumnijäsenet

Haluamme kutsua myös alumnit juhlistamaan rakasta ainejärjestöämme. 

 Tätä varten julkaisimme alumneille oman ilmoittautumislomakkeen, jonka kautta ilmoittautuminen onnistuu ilman kideapp-tunnuksia (jossa yleinen lipunmyynti). 

Ilmoittautuminen sulkeutuu 1.3.24 klo 23.59. 

Myös avecit ovat tervetulleita ja pääsevät opexlaisten hinnalla, mikäli lipun ostaja/ensisijainen ilmoittautuja on (entinen) opexlainen.

Ilmoittaudu mukaan täältä: https://forms.gle/WHBqWUDKXoW2CS9r8

Linkkiä saa ja on toivottavaa jakaa myös omiin vuosikurssiryhmiin ja opexkamuilleLippu sisältää alkuruoan, pääruoan ja jälkiruoan (liha tai vegaani) sekä alkumaljan, kaksi kaatoa ja kahvin + kahviavecin (alkoholiton tai alkoholillinen). Voit tarkistaa tarkemmat menut kommenteista tai Instagramista opexvuosijuhlat, josta löytyy muutakin vujuinfoa. Lipun hinta määräytyy opexlaisille ja heidän aveceilleen lopullisen osallistujamäärän mukaan. Lipun hinnalla katetaan ruoka, juoma, tilavuokra ja henkilökunta, kuvaaja, koristeet, esiintyjät ja jatkot. Lippuun sisältyy myös vujujen haalarimerkki.Tällä hetkellä hinta-arvio on n. 130–140 €, josta ruoka- ja juomapaketti kustantavat n. 100 €.Tapahtuman tarkoituksena ei ole tuottaa voittoa tai tappiota, joten juhlan kulut on katettava varainhankinnan lisäksi osallistujien lipputuloilla. Jäsenistöä ajatellen haluamme osallistumismaksuksi voittoa tavoittelemattoman summan ( = halvin mahdollinen kulut kattava lipun hinta). Tämän vuoksi lipun lopullinen hinta varmistuu, kun ilmoittautuminen päättyy (viim. 4.3.24).