Vappuviikon Lähiöpubikierros

28.03.2023

VAPPU, LÄHÄRI, VAPPU, LÄHÄRI!
Vappu ja lähäri sopivat yhteen kuin still–kuva ja opettajaopinnot yliopistolla. Vappuviikko potkaistaan käyntiin isosti! Aloitamme vapun kiertämällä bussilla Turun lähiöiden parhaimpia pubeja!
Lähiöpubikierros on täydellinen tapa viettää ilta ystävien kanssa ja tutustua samalla erilaisiin paikallisiin pubeihin. Lähtöpiste on Educarium, josta pöllönpoikaset aloittavat matkan kohti ensimmäistä pubia. Matkan pysäkit eli pubit paljastuvat vasta kun kurvaamme niiden pihaan mutta määränpään voimme paljastaa jo! Viimeinen pysäkki on keskustassa oleva iloinen Doris.
Matkaan kannattaa valmistautua syömällä kunnolla sillä pysähdyksiin ei kuulu ruokataukoa. Pubien lähellä on kauppoja, joista on mahdollista ostaa ruokaa tai muita tarpeita, joita voi
nauttia bussissa.
Matka alkaa siis maanantaina 24.4. klo 17:30 Educariumilta ja päättyy Keskustaan 22:00-22:30 välillä. Ole Educariumilla paikalla jo 17:00.
Ilmoittautumisaikaa on 2.4. asti, jotta saamme varattua bussit koko porukalle. Hinta riippuu osallistuja määrästä mutta hinta-arvio on 10-20€
Ilmoittautumislomake

MITÄ: Lähiöpubikierros
MISSÄ: Educarium-Keskusta
MILLOIN: 24.4. klo 17:30-22:30
MIKSI: "Work is the curse of the drinking class."
-Oscar Wilde näytelmäkirjailija, prosaisti ja runoilija.