OpexSki 9.-15.4.2024

14.11.2023

Eikun morjensta pöytään!

Onko tavoitteesi mahduttaa talvikauteen mahdollisimman monta laskettelureissua? Haluaisitko päästä nauttimaan Lapin upeasta luonnosta hyvässä porukassa? Tai kiinnostaisiko sinua jättää jälkesi Opexin historiaan? 

Vastasit sitten yhteen tai vaikka kaikkiin kyllä, meillä on sinulle ilouutisia!Opexin koko ainejärjestön historian ensimmäinen laskettelureissu eli Opexski valtaa Levin kuuluisat rinteet 9.-15.4.2024! (Saapuminen kohteeseen tapahtuu 9.4. illalla ja lähtö 15.4. aamulla) Ohjelmavaihtoehtoja reissulle on useita mm. tietenkin itse laskettelua ja Levin tarjoamia muita aktiviteetteja hyödyntäen, yhteistä illanviettoa ja yhdessäoloa unohtamatta. Kohteeseen kuljetaan itse ajamillamme minibusseilla, joten tunnelma on taattu lähtöhetkestä kotiinpaluuseen saakka!

Reissun kokonaishinnaksi majoituksen ja kuljetuksen osalta on arvioitu noin 400€. Tämä summa sisältää:

- majoitus 280-290 €/henkilö

- minibussin vuokra 68,75 € + bensat n.51,25 €

Hissilipuista saadaan ryhmäalennus, esim. 4pv/92e (kaikki ryhmäalennukset nähtävillä netissä). Hissiliput, mahdolliset välinevuokrat, muut aktiviteetit, ruuat ja juomat ovat itse kustannettavia ja näiden avulla lopullista hintalappua pystyy säätämään suuntaan jos toiseen. Talven aikana on myös mahdollista suorittaa yhteistä varainkeruuta reissua varten.Tässä linkki välinevuokraukseen:

https://www.levi.fi/laskettelu-ja-hiihto/hiihtokeskus-palvelut/valinevuokraus/?category=Ski&category=Snowboard&category=Snowshoes&category=Cross+country+skiing&category=Skin+based+skis

Reissun osallistujamäärä on max 50hlö. Opexski- järjestäjien ennakkoilmoittautumisen jälkeen paikkoja on jäljellä vielä 36. Ilmoittautumislinkki julkaistaan Facebook- tapahtumaan 22.11.2023 klo 18:00, joten pistä kalenteriin merkintä ja puhelimeen herätys valmiiksi sillä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!Lapin lumoa ja minttukaakaon lämpöä odotellessa…


MITÄ: Opexski eli opexin oma laskettelureissu

MISSÄ: Levillä

MILLOIN: 9.4.-15.4.2024

MIKSI: Koska opetkin tahtoo rinteeseen ja rimpsalle!

ILMOITTAUTUMINEN: 22.11.2023 klo 18:00 Facebook- tapahtumassa