Opexin PJR-Sitsit

13.10.2023

Jäikö lippu fuksisitseille saamatta? Eikö sitsihimo täyttynyt fuksisitseistä? Vai eikö työt anna mahdollisuutta juhlinnalle keskellä viikkoa? 

Ei hätää! Perjantaina 3.11. kello 16.30 järjestetään PJR-sitsit Fredrik & Doriksessa. Pue siis PJR vaatetus päälle ja ota paljon pikkujoulumieltä matkaan.Sitseille on 80 paikkaa vapaana, joista maistereille (4–7 vsk.) 50 paikkaa ja kandeille (1–3 vsk.) 30 paikkaa. Näille sitseille on varattu enemmän paikkoja vanhemmille vuosikurssilaisille, jotta hekin pääsisivät vielä osallistumaan Opexin rientoihin töidenkin ohella.

Forms-ilmoittautuminen avautuu keskiviikkona 18.10. kello 17.00. Ilmoittautumislinkki julkaistaan Facebook-tapahtumassa sekä Instagramissa.Sitsien hinta on 20 euroa (holillinen) ja 18 euroa (holiton). Hinta sisältää alku-, pää- ja jälkiruuan sekä alkusnapsin, jallun ja yhden miedon. Holittomaan kuuluu kaksi holitonta shottia ja yksi holiton drinkki. Sitseille on mahdollista ostaa juomalippuja 5 euron hinnalla. Juomalipulla voi ostaa hanajuoman (koff, crowmoor, lonkero) tai alkoholittoman drinkin. Lisäksi baarista voi ostaa maksupäätteellä muita juotavia sitsien välitauoilla baarin oman hinnaston mukaan. Maksu tapahtuu tilisiirtona Opexin tilille, jolloin voi myös ostaa itselleen juomalippuja. Tästä saat lisätietoa ilmoittautumisen jälkeen. Jatkopaikkana toimii itse Fredrik & Doris, jossa aukeaa karaoke heti sitsien loputtua. Narikasta ja sisäänpääsystä ei tarvitse maksaa!

Nähdään sitseillä!

Terveisin,
Pöllön apurit vanhemmilta vuosikursseiltaMitä? PJR-sitsit


Missä? Fredrik & Doris
Milloin? 3.11. klo 16.30
Kui pal? 20e/18e
Pukukoodi? PJR (ei haalareita)
Miksi? Koska miksei?