2.12. Opexin kyselytunti

28.11.2020

Onko sinulle jäänyt epäselvyyksiä opintojen suhteen? Tuntuvatko opettajat ja muut opiskelijat etäisiltä? Askarruttaako jokin muuten vain mieltäsi? Huolestuttaako opinnot? Haluaisitko esittää kysymyksiä muille opiskelijoille? Ei hätää, nyt siihen tarjoutuu loistava tilaisuus!

Opex järjestää viimeisen kahvihetkensä kyselytuntina Zoomissa! Tapahtuman tarkoituksena on kerätä niin uudet kuin vanhatkin opiskelijat yhteen, jotta voimme yhdessä pohtia mieltä askarruttavia kysymyksiä ja huolia ja etsiä niihin yhdessä vastauksia ja ratkaisuja. Myös laitoksen henkilökunta on kutsuttu tapahtumaan, joten on mahdollista esittää suoraan heillekin kysymyksiä. Huom! Jos zoomissa ääneen kysyminen tuntuu siltä, että kaikkien huomio kiinnittyy hetkellisesti vain sinuun, kysymyksiä ja keskustelua voi oikein hyvin käydä myös chatissa.

Tapahtuma on saanut alkunsa Katkon vastaavasta tapahtumasta sekä koulutussuunnittelijamme Aslaman kanssa käydyistä keskusteluista koskien opiskelijoiden hyvinvointia tänä syksynä.

Poikkeusoloista johtuen tieto, joka normaalisti kulkisi ns. puskaradion välityksellä yliopistolla, käytävillä ja muuten opiskelijoiden kokoontuessa yhteen, jää nyt kulkematta. Toivottavasti mahdollisimman moni opiskelija pääsisi tilaisuuteen osallistumaan ja paikkaamaan informaatiokatkosta. Käymään voi hyvin tulla ihan vain hetkeksikin koska tahansa tunnin aikana!

Pidetään yhdessä huolta toisistamme, jotta jatkossakin voitaisiin olla #opexonnellisia!


MITÄ: Opiskelijoiden kyselytunti kanssaopiskelijoille ja henkilökunnalle

MISSÄ: https://utu.zoom.us/j/62024625634

MILLOIN: Keskiviikkona 2.12. klo 11.30-12.30

MIKSI: #stressi #epävarmuus #ahdistaa #wtf

Tapahtuma Facebookissa: https://fb.me/e/1lKpSX6ch