Hyvinvoinnin esittely

19.10.2021

Hallitusesittely

Rosa Puusaari

Mikä on ollut kivointa?

Hyvinvointivastaavan tehtävät on ollut mieleisiä ja motivoivia, kun vihdoin pääsee taas järjestämään liikkavuoroja, lajikokeiluita ja Campussportin turnauksia. Parasta on toivottaa kaikki mukaan pitämään hauskaa porukalla ja nauttimaan urheilusta ja yhdessä olosta. Myös kansainvälisyysvastaavan tehtävät ovat tuntuneet itselle sopivilta ja hauskoilta.

Mitä on itse saanut irti? 

Hallitustoiminta on hauskaa silloin, kun pääsee toteuttamaan itseään ja hyödyntämään omia vahvuuksiaan. Silloin pystyy antamaan enemmän koko ainejärjestölle. Koronan aikana se oli vaikeaa. Kuitenkin nyt, kun palaudutaan normaaliin tuntuu myös hallitustoiminta mielekkäämmältä.

Mitä pesti vaatii?

Koen, että liikkavastaavana on tärkeää olla lähestyttävä, jotta liikkavuorolle saadaan rohkaistua enemmän jäsenistöä mukaan. Muuten hyvä asenne ja into yhdessäoloon vie jo pitkälle. Kansainvälisyysvastaavan täytyy itse ottaa yhteyttä vaihtareihin, jotta tieto Opexista kulkeutuu heille, joten aloitteellisuus on tärkeää.

Suurin tai yllättävin yllätys?

Hmm, mikä on ollut yllättävintä? No tapahtumista, liikkavuoroista ja lajikokeiluista tarvitsee infota useaan otteeseen ja somea täytyy jatkuvasti päivittää. Silti tuntuu, että info ei kulje. Se vaatii tosi paljon duunia.

Riku Ranta

Mikä on ollut kivointa?

Kivointa on tavata paljon uusia ja vanhoja opexlaisia liikuntavuoroilla ja erilaisissa hyvinvointitapahtumissa

Mitä on itse saanut irti? 

Olen saanut paljon uusia tuttavuuksia ja ystäviä.


Mitä pesti vaatii? 

Hyvinvointivastaavan pesti, niin kuin muutkin pestit, vaatii aikaa.

Suurin tai yllättävin yllätys? 

Yllättävää on ollut, kuinka paljon olen saanut harrastaa liikuntaa.

Siiri Kuokkanen

Mikä on ollut kivointa?

Yhteinen tekeminen ja mahdollisuus vaikuttaa yhteisiin asioihin (+ etuudet ihan kiva lisä).

Mitä on itse saanut irti?

Kolmannella hallituskaudella alkaa olla moni asia jo tuttu. Joka vuosi tulee kuitenkin uutta ja eri pesteissä mahdollisuus kehittää itseään lisää.

Mitä pesti vaatii?

Ei erityistaitoja tai erityisvaatimuksia, iloista mieltä ja halua tehdä. Hyvinvointia on niin monenlaista niin pystyy tekemään tosi oman näköistä juttua, mikä on hyvä huomioida esim. liikkavuoroissa tai lajikokeilujen järjestämisessä.