3.12. CS:GO-pelit

16.11.2020

Hejsan!

Loppusyksyn illat pimenevät ja tämä on hyvä asia, sillä pimeässä monitorin kuva antaa paremman kontrastin ja vihun pään erottaa paremmin!

Opexin viime keväinen CS:GO eSports-tapahtuma saa jatkoa. Kyseessä on siis kilpailullinen videopelitapahtuma, jossa opexlaiset ottavat mittaa toisistaan Counter-Strike: Global Offensive -pelin merkeissä. Vaikka CS:GO mielletään kilpailulliseksi peliksi, nämä ottelut ovat kuitenkin varsin leppoisia – niissä mennään Opexille tutulla "Hyvällä fiiliksellä!"

Tapahtuma striimataan selostettuna Youtuben kautta ja striimi on laadittu juuri sinua varten. Vaikkei elektroninen urheilu olisi millään tasolla tuttua, niin nyt on tarjolla mahdollisuus tutustua tähän kasvavaa suosiota nauttivaan kilpailun muotoon, joka on myös jännittävää seurattavaa. Striimissä voit myös osallistua keskusteluun ottelun tapahtumista, kannustaa Opex-tovereitasi ja pääset äänestämään otteluiden päätteksi omaa suosikkipelaajaasi.

Tapahtuma ei kuitenkaa toteudu ilman pelaajia ja pelaajahaku on nyt auki!


MITÄ: CS:GO-pelejä

MISSÄ: FACEIT (ilmainen kolmannen tahon alusta jossa voidaan luoda omat ottelut) ja Youtube

MILLOIN: torstaina 3.12. klo19 alkaen

Kartat: Sovitaan ottelun alussa

Tarvittava taitotaso: ei tarvitse osata mitään

Joukkueet: Muodostetaan tasaväkiset jengit omassa Whatsapp-ryhmässä

Muuta: Hiton hyvä jos omistat mikrofoonin discordia varten

Fiilis: hyvä

Ilmoittautuminen: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=vZuI59h87k6dBxjQX59IwZkCkNq_Z8xFiBeNuPOzwL1UQjZGQTM5SkJSWDc4Q1BOSjE4QlpCTkpMRS4u


Rohkeasti siis vaan mukaan pelailemaan. Varoituksen sanana, saatat pelin kautta tutustua uusiin tyyppeihin, saada uusia kavereita ja päätyä osaksi uutta peliharrasterinkiä. AUTS! Juuri kun olit alkanut tottua omaan kotiisi yksinäisyyden linnakkeena. Tapahtumaa ennen kootaan jo Whatsapp-ryhmä ja luodaan Discord-palvelimet yms. käytännön seikat.
OstosTV:n sanoin, eikä siinä vielä kaikki! Tällä kertaa eSports-selostus aikoo palata suurempana ja kovempana kuin koskaan ja hakee joukkoonsa toista selostajaa. Voit ilmiantaa itsesi selostuksesta kiinnostuneeksi saman linkin kautta, jolla pelaajat ilmoittautuvat.

Tapahtuma Facebookissa: https://fb.me/e/bvGViD0nk