15.11. Opex ry:n syyskokous

28.10.2021

Hei,

Tervetuloa Opex ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen eli syyskokoukseen. Syyskokous pidetään 15.11.2021 klo 17.00 salissa EDU1.

Vuosikokous on järjestön toiminnan kannalta tärkein ja jännittävin vuotuinen tapahtuma. Saavu paikalle kuulemaan ajankohtaisista asioista, nauttimaan huikeista kokouseväistä, päättämään tulevan kauden hallitustoimijoista sekä vaikuttamaan ja todistamaan kutkuttavaa iltaa! Just Sulla on syyskokouksessa mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen toimintaan. Tule siis päättämään kuka paukuttaa vasaraa ensi kaudella ja auta Pöllöä valitsemaan paras mahdollinen hallitus hänen ympärilleen. Haluan teidät kaikki paikalle!

Mitä siellä siis on mahdollista tehdä?

 • Voit tehdä jäsenaloitteita
 • Esittää kantasi ja kommenttisi Opexin toiminnasta
 • Asettua ehdolle puheenjohtajaksi ja/tai hallitukseen ja/tai muuksi toimihenkilöksi
 • Äänestää uuden puheenjohtajan ja hallituksen
 • Nähdä Opexin talousarvioehdotus vuodelle 2022
 • Nähdä tuttuja, vaikuttaa ja tutustua muihin pöllönpoikasiin!

Miten hallitukseen voi hakea?

 • Jos hallitustoiminta yhtään houkuttaa, hae hallitukseen ja pääse näkemään itse, mitä kaikkea se hallitustoiminta sitten sisältääkään.
 • Ehdolle hallitukseen voit asettua joko vasta kokouksessa, tai jos haluat kertoa itsestäsi jo aiemmin, lähettämällä lyhyehkö vapaamuotoinen hakemusteksti puheenjohtaja Essille (eesmak(a)utu.fi) viimeistään sunnuntaina 7.11.
 • Esittelytekstit julkaistaan Opexin blogissa syyskokousta edeltävällä viikolla maanantaina 8.11. 

Pöllö toivoo sinun kertovan ainakin seuraavat asiat hakemuksessasi:

 1. Kuka olet ja millaisia ovat mielenkiinnonkohteesi?
 2. Onko sinulla aiempaa kokemusta yhdistystoiminnasta ja minkälaiset tehtävät hallituksessa sinua kiinnostavat?
 3. Miksi olet kiinnostunut toimimaan Opexin hallituksessa? Mitä annettavaa sinulla on Opexille?
 4. Mihin asioihin haluaisit Opexin toiminnassa vaikuttaa?

P.S. Kuva olis kiva

Mieltä askarruttavia asioita hallitustoimintaan liittyen voi kysellä jo etukäteen Pöllöltä tai keneltä tahansa hallituslaiselta. Hallituksen arkeen ja tehtäviin tämän kauden aikana pääset tutustumaan Opexin nettisivuilla blogissa (https://www.opexry.com/blogi/) sekä Pöllön Instagramin kohokohdissa. Jos hallitustoiminta kiinnostaa ja haluaisit tulla seuraamaan Opexin kokouksia, olet tervetullut osallistumaan kokouksiin. Tiedot kokouksista löydät Opexin livekalenterista (https://www.opexry.com/kalenteri/), mutta myös Pöllöltä voi niistä kysyä rohkeasti.

Et halua hakea hallitukseen? Ei haittaa, mutta osallistu silti syyskokoukseen, sillä näin pääset nauttimaan kokousherkuista ja äänestämään uudesta hallituksesta! Jokainen opexlainen on tervetullut kokoukseen! Osallistuminen ei velvoita sinua mihikään


MITÄ: Opexin vuosikokous
MISSÄ: EDU1
MILLOIN: 15.11.2021 klo 17.00
MIKSI: Koska Pöllö tarvii hyvän jengin myös ensi vuodelle

Tapahtuma Facebookissa: https://fb.me/e/4dfLinwZ4