13.1. Valkoisten haalareiden sitsit

17.12.2021

Vuosi on pian vaihtumaisillaan ja sen jälkeen on jälleen aika sitsata! Sitsaaminen tapahtuu tällä kertaa poikkitieteellisesti, sillä Kanta, Mimesis & Opex yhdistävät voimansa ja järjestävät yhteiset valkohaalareiden sitsit Q-talolla torstaina 13.1.2022 klo 18.00 alkaen. Paikalle kannattaa saapua klo 17.30, sillä tuttuun tapaan, myöhästymisellä on vakavia seurauksia...

Ilmoittautuminen sitseille alkaa 13.12. klo 16 ja päättyy 17.12. klo 16. Mukaan mahtuu 30 sitsaajaa Kannalta, 30 sitsaajaa Mimesikseltä ja 40 sitsaajaa Opexilta. Ainejärjestöt tiedottavat erikseen omia jäseniään sitsilipun maksamisesta ja lipunmyyntipäivät ilmoitetaan myöhemmin.

Sitsilippu maksaa alkohollisena 15e ja 13e alkoholittomana. Sitsilippujen hinta koostuu tilavuokrasta sekä tarjoilusta. Sitseillä tarjoillaan kaksi shottia, alku- ja pääruoka sekä jälkiruoka. Otathan kuitenkin mukaasi haluamaasi nesteytystä, sillä sitsit ovat OPM (oma pullo mukaan!).

Mikäli haluat päästä mukaan sitsitunnelmaan ja nauttia ilmaisista tarjoiluista, voit ilmottautua myös tarjoilijaksi. Tarjoilijana saat luonnollisesti jäädä myös sitsien jälkeen yhteisille jatkoille ja tarjoilijat pääsevät myös ennakkoilmoittautumaan seuraaville oman ainejärjestönsä sitseille! Sitsien jälkeen juhlinta jatkuu Q-talolla klo 1.30 saakka.


MITÄ? Poikkitieteelliset sitsit!
MILLOIN? torstaina 13.1. klo 18 alkaen
MISSÄ? Q-talo
MITÄ MAKSAA? 15e/13e
PUKUKOODI? Upeat valkoiset haalarisi! Mikäli sinulla ei ole vielä haalareita, laita päälle jotain muuta valkoista
MIKSI? Vihdoin ja viimein päästään sitsailemaan poikkitieteellisellä twistillä!

Tapahtuma facebookissa: https://fb.me/e/1xs4ePFvz