en-[Peruttu] 5.11. Arisitsit

18/10/2020

Vanhat sitsARIt!


Nyt on aika sitsata vanhARIen kesken ARI-teemalla. Oletko kARI grandi, kaikkien janoisten sankARI? Anteroisen ARI? jumppARI? Entisaikojen fruittARI vai sillanpään jARI? kahvimaitoa kaipaava arttu viskARI, "pian valmistuva" huijARI taikka häitään juhliva aviopARI? Vaihtoehtoja on lukuisia! Jos pukeutuminen ei kiinnosta, laita päällesi vaikka opiskelijahaalARIt!


Sitsi-ilmoittautuminen tapahtuu Formsin kautta, joka julkaistaan Facebook-tapahtumaan maanantaina 19.10. kello 18. Ilmoittautuminen on sitova. Paikkoja on yhteensä noin 50 sitsaajalle. Näille sitseille saavat osallistua kaikki vanhemmat sitsARIt eli 2. vuosikurssi ja siitä ylöspäin. Ei haittaa vaikka et olisi päässyt ennen sitsaamaan, olet silti vanhempi sitsARI kuin fuksi ja näin ollen oikeutettu näille sitseille.


Lippu kustantaa 15,50 €. Lippu sisältää sitsiruoan, snapsin (myös alkoholiton vaihtoehto), bussimatkan takaisin edulle kello 2.00 sekä bussimatkaa varten hengityssuojaimen, jota ilman et bussiin pääse. Sitsit ovat OPM sitsit eli muista ottaa mukaasi omat limppARIt ja muut virvokkeet! Jos sinulta vielä uupuu Opexin ikioma Laulukira (5-6 €), voit sitsi-ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaa halukkuutesi ostaa kira itsellesi. Sekä lippu että mahdollinen Laulukira maksetaan paikan päällä korttimaksulla.


MITÄ: Vanhat sitsARIt pääsevät vihdoin sitsaamaan!

MISSÄ: Maarian Mahdin Urheilutalo, Paimalantie 305, 20380 Turku (mm bussi 22A vie perille)

MILLOIN: Torstai 5.11. Ovet auki klo 18.00, sitsit alkavat klo 18.30.

MITÄ MAKSAA: 15,50 €, muista ottaa omat limppARIt mukaan eli OPM!

PUKUKOODI: Ari kun Ari

MIKSI: Koska tänään sä voit olla melkein mitä vaan

Tapahtuma Facebookissa: https://fb.me/e/5VWqXmCGt