Harrastekerhot


Opexin harrastekerhot:

  • Pöllön jumpparit (joukkuevoimistelu)
  • Opex ESC (E-sports)
  • Lautapelikerho
  • Opex Disc Golf (frisbeegolf)
  • Opexin fantasialätkäliiga

Tule mukaan Opexin harrastekerhoihin!

Harrastekerhoissa pääset toteuttamaan omia kiinnostuksenkohteitasi muiden samanmielisten opexlaisten kanssa - vieläpä yli vuosikurssirajojen! Olipa kerhon aihe sinulle jo ennestään tuttu, tai haluaisit kokeilla jotain uutta, niin Opexin harrastekerhoissa on tilaa juuri sinulle. Tältä sivulta löydät tiedot kaikista Opexin tämän hetken harrastekerhoista. Linkit kerhojen omiin viestintäryhmiin löydät viikoittain Maanantaimailista. Kiinnostuksesi herättyä ota rohkeasti yhteyttä kerhonvetäjään tai hyppää suoraan mukaan toimintaan!

Kaikissa kerhoihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä hallituksen kerhovastaaviin. Esimerkiksi kaikki uudet kerhoideat ja kerhojenvetäjät otetaan ilolla vastaan! 😉

Lassi Hujanen

jlhuja@utu.fi

0407470298

Helmi Ekholm

shekho@utu.fiPöllön jumpparit (joukkuevoimistelu)


Tervetuloa joukkuevoimistelutreeneihin! Voimistelemme kerran viikossa kivassa porukassa. Harjoitukset pidetään vuorotellen jäsenten toimesta, joten kaikki pääsevät vaikuttamaan treenien sisältöön ja nauttimaan voimistelun riemusta. Jos olet entinen tai nykyinen jumppari, on joukkue tehty sinua varten. Jos taas et ole koskaan voimistellut, kannattaa tulla kokeilemaan, jos innostuisitkin uudesta lajista! Haaveilemme myös tulevaisuudessa kilpailutoiminnasta, mutta ensisijaisesti on tarkoitus harjoitella ainakin sen kerran viikossa.

Rohkeasti siis mukaan!


Anna Leppiniemi, 3. vsk. aalepp@utu.fi

***

Lautapelikerho


Kiinnostaako lautapelit? No nyt onnisti! Opexin lautapeli-iltoihin on mahdollista tulla pelaamaan erilaisia lautapelejä muiden pöllönpoikasten kanssa. Lautapeli-iltoja olisi alun perin tarkoitus pitää joka toinen viikko ja pelipaikkana toimii tuttuakin tutumpi Educarium. Kerho tarjoaa laajan valikoiman lautapelejä pelattavaksi, mutta voit toki halutessasi tuoda omiakin pelejä. Lautapeli-iltoihin ei tarvitse ilmoittautua, vaan paikalle voi vain saapua. Toistaiseksi tiedotus peli-illoista kulkee Opexin some-kanavia pitkin, joten tsekkaile Opexin livekalenteri ja maanantaimailit. Lautapelikerho aloittaa toimintansa heti, kun koronarajoitukset hellittävät, ja pääsemme taas livenä tapaamaan toisiamme!

Jos kysyttävää kerhosta tai sen toiminnasta slaidaathan utumailiin: aajtuo@utu.fi

Aaro Tuomela, 2. vsk.

***

Opexin fantasialätkäliiga


Fantasialätkäliiga on vuotuinen NHL-jääkiekon veikkauspeli. Fantasialiiga alkaa normaalisti syyskuussa ennen NHL-kauden alkua. Fantasialiigan pelaajat varaavat joukkueisiinsa pelaajat varaustilaisuudessa, joka on fantasiakauden yhteinen live-tapahtuma ja oikeastaan koko kauden kohokohta. Liiga jatkuu koko NHL-kauden ajan ja joukkueet voivat vaihtaa pelaajia keskenään ja/tai poimia vapaana olevia pelaajia. Kauden voittaa se joukkue, joka veikkasi parhaiten NHL:ssä menestyvät pelaajat. Kausi päättyy NHL:n runkosarjan kanssa samaan aikaan ja tätä seuraa kauden päättäjäiset, joissa voittajat palkitaan ja muistellaan mennyttä kautta, puhutaan lätkästä, vietetään aikaa yhdessä ja nautitaan virvokkeita. Liiga on osallistujille ilmainen. Valitettavasti liigaan ei kuitenkaan voi liittyä enää kesken kauden.

Alkavista kausista ilmoitellaan Opexin infokanavia pitkin.

Vilppu Mäkelä, 3. vsk. vimmak@utu.fi

***

Opex ESC (= E-Sports clubben)


Kerho on opexlaisten digipelikerho ja toiminta keskittyy videopelien ympärille. Pääasiassa Opex ESC järjestää opexlaisille yhteisiä videopelitapahtumia ja tarjoaa alustan etsiä itselleen pelikavereita. Kerholaiset voivat vapaasti järjestää kerhon discordin kautta myös omia pelitapahtumia ja discordin teksti- ja puhekanavia saa käyttää vapaasti. Kerho ei kokoonnu säännöllisesti. Voit myös itse ehdottaa pelejä pelailtavaksi ja etsiä seuraa pelaamaan jotakin peliä, joka sinua kiinnostaa.

Vilppu Mäkelä, 3. vsk. vimmak@utu.fi

***

Opex Disc Golf (frisbeegolf)


Kerho on tarkoitettu kaikille Opexin jäsenille, jotka ovat kiinnostuneet frisbeegolfauksen saloista. Kerho on yhtä avoin jo kokeneille pelaajille, sekä teille, jotka luette lajista ensimmäistä kertaa juuri nyt! Tarkoitus on pitää muutamia lajikokeiluja keväällä, kun kelit antavat myöden. Myöhemmin näitä pidetään vain, jos tarvetta ilmenee (eli yleisön pyynnöstä!). Kerhon ydin on tarjota mahdollisuus nauttia lajista muiden opexlaisten kanssa. Kerhomestarina (Pietro Kallio) käyn säännöllisesti pelaamassa ja kutsun aina kaikki kerholaiset mukaansa. Tämä tulee olemaan kerhon toimintamalli pitkälle kevääseen. Kerhon kautta saatujen pelikaverien kanssa on tottakai myös tervetullutta pelata kerhon virallisten pelikertojen ulkopuolella. Ryhmän whatsapp -ryhmää voi käyttää pelikaverien etsimiseen. Kevätlukukauden lähestyessä loppuaan on järjestämme myös leikkimielisen turnauksen, siitä lisää myöhemmin!

Eli kertauksena:

  1. Osasit pelata tai et, tule mukaan! Laji on hauska, rento ja erittäin sosiaalinen tapa liikkua luonnossa kavereiden kanssa. Alkuun et tarvitse edes omia kiekkoja.
  2. Liittymällä whatsapp ryhmään saat tietoa lajin kulusta kaikista helpoiten. Siellä kerrotaan kevään aikatauluista tarkemmin.
  3. Ajatuksena on mennä pelaamaan heti kun on vähän kuivempaa, eikä maa ole niin mutaista.

Ennen varsinaista "kauden aloitusta" sovitaan muutama lajikokeilu, jossa pääsee tutustumaan pelivälineisiin, harjoittelemaan perustekniikoita ja heitetään mukaan myös muutama "protip". Kerho opettaa myös käyttämään frisbeegolfiin liittyvää älypuhelinsovellusta, Upsia.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, ota ihmeessä yhteyttä kerhonvetäjään.

Tervetuloa mukaan!

Pietro Kallio, 3 vsk. pimika@utu.fi

0453201151