en-26.11. Piharieha ja Ämpäribeerpong-turnaus

17/11/2020

Hei rakkaat pöllönpoikaset!

Kolmannen vuosikurssin opiskelijat ovat suunnitelleet teille kivan ulkoilupäivän rakkaan Educariumin kentälle ja Tuomaanpuistoon. Piharieha ja Ämpäribeerpong-turnaus!

Piharieha järjestetään Educariumin kentällä ja Tuomaanpuistossa torstaina 26.11. klo 16-18. Pihariehan aikana leikitään klassikkopihaleikkejä kuten kymmentä tikkua laudalla ja kirkkistä, jotka ovat käytännössä samoja xD. Polttopallo, maa-meri-laiva ja pussihyppely ovat mukana ja ensi viikolla tulee tänne vielä linkki, josta pääset esittämään toiveleikkejä! Paikalla myös pikku kahvila, jossa myydään kahvia, mehua, leivonnaisia, makkaraa ym. Tuotot ovat osa Joulugaalan varainkeruuta. :)

Klo 18 jälkeen alamme valmistautua Ämpäribeerpong-turnaukseen. Ämpäribeerpong-turnaus alkaa 18:30-19:00 ja kesto riippuu osallistujamäärästä sekä osallistujien taidosta! Turnaus pelataan Educariumin kentällä. Osallistua saa 2-6 hengen joukkueella. Kerää siis paras squadisi kokoon ja tule testaamaan taitojasi toisteksi jaloimmassa lajissa heti beerpongin jälkeen! Ämpäribeerpongia pelataan siis kuten beerpongia mutta ämpäreillä ja vähän sopivammalla pallolla! Osallistuminen Ämpäribeerpong-turnaukseen maksaa 3€ ja tämäkin tuotto menee Joulugaalan kustannuksiin :) Kannustaminen ja seuraaminen on ilmaista!

Koko päivän ohjelma pyritään järjestämään koronaturvallisesti :)

MITÄ: Piharieha & Ämpäribeerpong-turnaus
MISSÄ: Educariumin kenttä
MILLOIN: 26.11.2020 klo 16->
MIKSI: "Even in hard times there's a possibility to have fun." Eyden I., Woman's Book: Only For Men

ILMOITTAUTUMINEN: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=vZuI59h87k6dBxjQX59IwSKqdjbSUU1ArL2_LtTuvN1UQVBDNDQ2TVo1UFJFN1BKWk5aQkNPVklITS4u

Tapahtuma Facebookissa (vaatii jäsenyyden ilmoitustauluryhmään): https://fb.me/e/3j5BcPVRm